Kulinarisk rapportering

Å forvalte eiendom er omtrent som å håndtere mat og vin – du må gjøre det med kunnskap, kløkt og kjærlighet for å oppnå gode resultater og de beste opplevelsene.

Temadelen i Eiendomsspars årsrapport for 2015 er kulinariske Eiendomsspar, og består av fem intervjuer med kjøkkensjefene på henholdsvis Aymara, Ekebergrestauranten, Grilleriet, Pascal og Grand Hotel. Samtlige restauranter er en del av Eiendomsspars portefølje. Kjøkkensjefene byr også på hver sin favorittrett.

Itera Gazette har vært med på å utvikle konseptet for rapporten, gjennomført intervjuer og skrevet temadelen i sin helhet.

– Vi er veldig fornøyde og stolte av årsrapporten. Den fremstår som delikat og innbydende, har en lekker design, flotte foto og intervjuer. Hele årsrapporten har en gjennomgående rød tråd og fremstår som helhetlig og solid, sier konserndirektør Martin Traaseth i Eiendomsspar.

Farmandpriser

Eiendomsspar har høstet en rekke Farmandpriser for sine årsrapporter opp gjennom årene. I 2013 fikk de gull i klassen ikke børsnoterte selskaper og bronse i klassen for idé og design. I 2014 fikk de gull i klassen for ikke børsnoterte selskaper og gull i klassen for idé og design.

Farmandprisen er Norges mest prestisjefylte årsrapportpris og har vært delt ut hvert år siden etableringen i 1955.

Kontaktperson

Hilde Bringsli
Tlf. 408 54 269 / hilde.bringsli@iteragazette.no