Virksomhetsarkitektur

Virksomhetsarkitektur er kompetanseområdet som knytter sammen forretning og teknologi.

I virksomhetsarkitekturen strukturerer vi hvordan forretningsprosessene i din organisasjon skal fungere best mulig for å bidra til effektivitet og kvalitet. En velfungerende arkitektur kan gi

  • mer robuste systemer som er enklere å vedlikeholde og har mindre nedetid
  • raskere og mer kostnadseffektiv videreutvikling og nyutvikling
  • systemer som er mer fleksible og skalerer bedre

Med stadig flere systemer, og stadig flere systemer som er integrert , øker kompleksiteten. Det gjør at en solid arkitektur blir virksomhetskritisk og en svært viktig brikke for å nå forretningsmessige målsetninger.

IT-arkitektur til fingerspissene

Vi leverer virksomhetsarkitekturløsninger som er en kombinasjon av beste praksis, gjennomprøvd metodikk og moderne rammeverk. Vi starter med å gjennomføre en situasjonsanalyse av hvordan IT-arkitekturen i din organisasjon fungerer i dag. Basert på analysen kommer vi med anbefalinger til valg av teknologi, eller til hvordan dere kan styrke eksisterende virksomhetsarkitektur for å tilfredsstille organisasjonens definerte behov.

Løsningene utvikles av høyt utdannede konsulenter med solid erfaring og som har etablert virksomhetsarkitekturen for mange av Norges største organisasjoner og konsern. De er faglig lagt fremme, og fyller stadig på med ny kunnskap ved å holde seg oppdatert på de siste teknologiske trendene innenfor fagområdet.

Javed Choudhry

Direktør vekst og utvikling


+47 916 55 555

Tommy Ryen

Direktør teknologi


Kontakt meg

Takk!

Vi kontakter deg snart

Beklager!

Noe gikk galt

Itera - Make a difference