IT-drift

Oppetid og responstid, sikkerhet, brukersupport, datasentre, nettverk, databaser, lisenser, hardware og applikasjoner – la oss ta ansvaret, så kan dere fokusere på forretningsdriften.

Oppetid og responstid, sikkerhet, brukersupport, datasentre, nettverk, databaser, lisenser, hardware og applikasjoner - la oss ta ansvaret, så kan dere fokusere på forretningsdriften.

Applikasjonene medarbeiderne dine bruker skal fungere problemfritt, enten brukerne foretrekker å jobbe på PC, på nettbrett eller på en smarttelefon. For at det skal skje, må driften av alt fra databaser, servere, nettverk og klientparken være strømlinjeformet og robust.

Vi er din IT-avdeling

Vi påtar oss gjerne rollen som din IT-avdeling. Vi tar ansvar for drift av alt fra datasentre, nettverk og smarttelefoner til brukersupport og lisenser.

Vi leverer et komplett tjenestespekter innen drift - fra konsept, teknisk arkitektur, design og implementering av løsninger til vedlikehold, oppgraderinger, sikkerhet og brukersupport.

Vi leverer også et rikt sett tilleggstjenester som for eksempel applikasjonsforvaltning, lisensadministrasjon og kontraktsforvaltning.

Vi har lang erfaring med å forvalte løsninger for alt fra mindre selskaper til store internasjonale konsern som har svært høye krav til tilgjengelighet og oppetid. Vår servicedesk er tilgjengelig hele døgnet, hele året. Du får ett kontaktpunkt å forholde deg til for alle typer henvendelser og problemstillinger tilknyttet driftsmiljøet i din organisasjon. Servicedesk er bemannet hele døgnet med teknisk kompetent personell som har ansvar for diagnose, problemløsning og brukerstøtte på applikasjonene i din organisasjon.

Vi i Service Operations har gjennomført en viktig sertifisering; ISO/IEC 27001, som er en internasjonal standard innen informasjonssikkerhet. Vi hjelper deg å holde dine data sikre.

Kontakt oss

Ta en prat med oss i dag, så kan vi sammen se på hvordan vi kan hjelpe deg med driften av akkurat din infrastruktur.

Jon Erik Høgberg

Konserndirektør Managed Services and Operational Excellence


+47 900 96 974

Kontakt meg

Takk!

Vi kontakter deg snart

Beklager!

Noe gikk galt

Itera - Make a difference