Dette ser vi etter i en student!

Itera er i gang med å rekruttere studenter til sommerjobb og nyutdannede for 2019. Men hva er det vi egentlig ser etter når vi snakker med studenter?

Uansett om du er midt i studiet eller går siste året på master, så ser vi etter deg som ønsker å utgjøre en forskjell. Vi ønsker selvfølgelig at du kan vise til gode akademiske resultater, men viktigst er at du er faglig nysgjerrig og engasjert, med en genuin interesse for teknologi og digitalisering! 

Er du i tillegg sosial og utadvendt, samt at du setter pris på høy kvalitet og godt håndverk - da er du den ideelle kandidat for oss.

Sommerstudenter 2018.JPG

Sommerstudentene 2018.

Vi pleier å beskrive Itera som en bedrift der nerding applauderes, der lidenskap er en av de viktigste verdiene og et sosialt miljø som beskrives som "jovialt" av andre. Hos oss verdsetter vi hverandres kompetanse og lidenskap, og vi har fagmiljø bestående av dyktige, engasjerte og stolte ansatte. Vi ser derfor etter deg som liker å ha det gøy på jobb, som trives med å jobbe i team og som ønsker bidra på våre prosjekter for å lage gode løsninger for våre kunders kunde. Vi syns det er en fordel at du har hatt jobb eller engasjert deg ved siden av studier, men uansett vil du få den opplæringen og oppfølgingen du trenger for å trives og utvikle deg videre.

Fagkveld august.jpg

Et av våre seneste interne fagarrangement, om machine learning.

Intervjuprosessen hos oss er enkel. Vi fokuserer på personen vi snakker med og faget vedkommende kan. Det viktigste er ikke at du klarer å løse de eventuelle oppgavene som du får i intervjuet, men at du viser oss hvordan du tenker når en får en problemstilling og at vi får bli kjent med deg som person.

Sommerstudenter - for deg som er student og har lyst til å bruke sommeren til å utgjøre en forskjell!

Itera har lang tradisjon for å invitere studenter til å jobbe hos oss i løpet av en sommer og få testet ut konsulentrollen i praksis. Tilbakemeldingene vi får fra tidligere sommerstudenter er at de har lært masse av å jobbe i tverrfaglige team, at det har vært spennende å jobbe med et reelt kundeprosjekt og at det sosiale opplegget før og under sommerjobben ikke kunne vært bedre.

Abakus.jpg

Lotte i et av våre mange møter med studenter, her med foreningen Abakus på NTNU. 

Graduates - for deg som er ferdig med din mastergrad i 2018 og ønsker deg en god start på arbeidslivet!

Itera har lang tradisjon med å ansatte nyutdannede. Vi tar ikke inn mange, og vi sørger for at nyutdannede vi ansetter får en fin reise, slik at den første arbeidsplassen blir et godt sted å starte og et sted man gjerne blir lenge. Samtidig tror vi på at et godt onboardingsprogram som går over de første 6 månedene som ansatt sammen med andre graduates gjør at en får en god start hos oss.

Graduates 2018.JPG

Graduates 2018. 

Har du lyst til jobbe i Norges femte mest innovative selskap? Ønsker du å jobbe som konsulent og bidra på våre prosjekter for å lage gode løsninger for kundens-kunde?

Se alle ledige stillinger og søk her. 

Vi gleder oss til å motta søknaden din!