Graduates - for deg som er ferdig med din utdannelse og ønsker en god start på arbeidslivet!

People holding a red sign saying "Itera". Photo.

Hva vil det si å være graduate? 

Itera har lang tradisjon med å ansette nyutdannede, og vi ser etter deg som nå skal i gang med 5. årstrinn. Vi tar ikke inn mange, og vi sørger for at du som nyutdannet får en fin reise, slik at den første arbeidsplassen blir et godt sted å starte og et sted du gjerne blir lenge. Samtidig tror vi på at et godt onboardingsprogram som går over de seks første månedene som ansatt sammen med andre graduates gjør at du får en god start hos oss.

Fra sommerstudent til graduate

Man trenger ikke å ha vært sommerstudent i Itera for å kunne søke som graduate. Selv om du ikke har vært innom oss på et tidspunkt i studietiden din, er altså mulighetene fortsatt åpne for å søke som graduate og få tilbud om opplæringen og oppfølgingen vi gir. 

Vi ser etter deg som er sulten, nysgjerrig, og ønsker å utvikle deg selv i ditt fagfelt. Ønsker du en god start på arbeidslivet ditt, tilbyr vi dette med graduate-programmet vårt. 

Deg som graduate hos Itera

Som graduate får du tettere oppfølging og opplegg enn en typisk nyansatt. Onboardingen er både sosial og faglig, hvor man over tid får innføring i hvordan det er å være konsulent. Hver graduate får en buddy, som er der for å svare på både praktiske og faglige spørsmål, samt gi feedback. De første seks månedene arrangeres det noe sosialt hver måned sammen med alle som er graduates.

I tillegg til oppfølgningen og det sosiale, ønsker vi at du skal utvikle deg faglig helt fra starten. Det legges derfor en skreddersydd plan, og man får et faglig budsjett som skal brukes opp. Vi vil at du skal få en best mulig start på arbeidslivet!