Vi er et selskap i vekst og søker flere utviklere! Hos oss får du jobbe med spennende prosjekter med erfarne kollegaer i Oslo og Bergen.

Silje Christensen1

"I Itera er det stort fokus på faglig utvikling, og man får jobbe med spennende prosjekter! I tillegg skjer det masse gøy utenfor jobb."

 

Silje Christensen, Consultant

Sebastian Aguado

"Itera er det ideelle teknologimiljøet for å utvikle seg faglig, og jeg nyter hver dag på jobb!"

 

Sebastián Aguado, Senior Cloud Engineer

Mer om oss


Som selskap er Itera en del av samfunnet, og har en forpliktelse til å bidra positivt. Vår visjon «Make a difference» forplikter i vår relasjon med ansatte; hvordan vi utfører arbeidet vårt; hva vi leverer til kundene våre, og hvordan vi forvalter relasjonen med aksjonærer og samfunn.

Iteras bærekraftsatsing er integrert i selskapets forretningsstrategi med forpliktende og målbare KPI-er. Satsingen er systematisert gjennom tre utvalgte FNs bærekraftsmål som er relevante for at våre tjenester best mulig kan bidra i leveranser til våre kunder. De tre bærekraftsmålene er: 

E_WEB_09.pngE_WEB_11.pngMÜl 12 RGB.png

Vi er sertifisert Miljøfyrtårn, en naturlig forlengelse av at Itera i 2000 var det første norske kommunikasjons- og teknologiselskap sertifisert i henhold til miljøstandarden ISO 14001. Vi er i 2020 sertifisert av NASDAQ som Transparency Partner; en ordning som er en bekreftelse på Iteras engasjement innen bærekraft og åpenhet, herunder sikre menneskerettigheter, ivareta miljøet og drive etisk forsvarlig forretningsvirksomhet.


I Itera gjør vi en forskjell. Både som selskap og som individer. Det å jobbe i Itera betyr at du får muligheten til å gjøre en forskjell for både kunder og kollegaer – og faktisk også for deg selv. Våre ansatte har kunnskap både i bredden og i dybden. Fellesnevneren er lidenskap for fag. Det er derfor vi forventer arbeid av høy kvalitet. Det er en forventning vi tror du trives med. Til gjengjeld kan vi love at du utvikler deg både faglig og personlig. Det er mange gode grunner til å jobbe i Itera. Her er tre av dem. 

People. 

Det er jo til syvende og sist folka det handler om. Hos oss finner du et supert, mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø med mange møteplasser både på og utenfor jobb. Du blir kjent med en kultur som er preget av stor takhøyde, humor, ambisjoner, nysgjerrighet og et ønske om å utgjøre en forskjell. 

Vi liker å være sammen, og har mange sosiale aktiviteter. Nydalsløpet, Holmenkollstafetten, fotballgruppe, sommerfest, julebord, lønningspils, sjakkturnering, familiekino, og vårt eget husband "Itera Kunderadio" – her er det lett å få nye venner!

Passion. 

En av verdiene våre er «lidenskapelig». Hos oss finner du 500 “nerder”, alle med et sterkt og lidenskapelig forhold til faget sitt. Vi vet at også du bærer på en faglig stolthet – det er blant annet derfor vi ønsker at du skal begynne å jobbe hos oss. Er du som oss, er du også opptatt av å utvikle deg videre. Derfor setter vi opp en personlig og individuell kompetanseplan sammen med deg. Du vil også kunne delta på fagkvelder nesten hver uke, og flere ganger i året samler vi alle ansatte og setter av hele dagen til å boltre oss i ny teknologi, metoder, teknikker og trender. 

Purpose. 

Vi vet at du bryr deg om hva du bruker tiden og kompetansen din på. Det gjør vi også. Derfor ønsker vi å jobbe med spennende og meningsfulle prosjekter for virksomheter som bidrar til å bringe samfunnet videre gjennom å utnytte mulighetene som ligger i gode brukeropplevelser og fremtidsrettet teknologi. 

 

Itera ble grunnlagt i 1998, og er ett av bransjens mest erfarne konsulentselskap. Vi har virksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Island, Slovakia og Ukraina. Konsernet leverer innovative teknologiløsninger og tjenester til kunder i 20 land, inkludert hele det nordiske markedet. Itera samarbeider med lokale partnere for alltid å kunne tilby kunden det beste teamet.

Vi er engasjert i oppdrag for en rekke nordiske og internasjonale organisasjoner i alle store næringssektorer. Mange er blant de fremste innen sektorer som bank og forsikring, offentlig sektor, helse, tjenesteytende sektor, retail og utility.

Våre omlag 500 ansatte er fordelt på våre lokale kontorer, som gjør at vi kan mobilisere tverrfaglige team i nærhet til kunder på tvers av landegrenser. 

Itera er kåret til en av Norges 25 mest innovative virksomheter, uansett bransje. Kåringen er foretatt av Innovasjonsmagasinet, som med sine 25.000 lesere og distribusjon gjennom Narvesen er Norges fremste innovasjonstidsskrift.


Som selskap er vi en del av samfunnet, og har en forpliktelse til å bidra positivt. Dette kommuniserer vi gjennom vår visjon, MAKE A DIFFERENCE, som er et kraftig imperativ tett knyttet til vår merkevare.

Hvorfor er samfunnsansvar viktig for oss? 

Visjonen vår forplikter oss i flere perspektiver; i vår relasjon med ansatte, hvordan vi gjør arbeidet vårt, hva vi leverer til kundene våre, og ikke minst hvordan vi forvalter relasjonen med aksjonærene våre og med samfunnet generelt. 

Vi tror at våre ansatte gjerne vil at arbeidsplassen deres engasjerer seg aktivt for å bidra i samfunnet. Når vi lar visjonen og verdiene våre (nyskapende, lidenskapelig, kompetent) være med i arbeidshverdagen tror vi dette er med på å skape engasjement, mening og involvering. Vi vet også at positiv oppmerksomhet og et godt omdømme kan skape intern stolthet og lojalitet. 

Vi tror at virksomheter som er bevisste på å bidra positivt i samfunnet lykkes bedre enn bedrifter med et mer ubalansert fokus på lønnsomhet. Et omdømme som et ansvarlig selskap som driver sin forretningsvirksomhet i overensstemmelse med lover og regler er en forutsetning for å bygge sterke kunderelasjoner og for å tiltrekke nye medarbeidere.