Det er mange gode grunner til å jobbe i Itera. Her er tre av dem. 

Blonde woman smiling. Photo.

People. 

Det er jo til syvende og sist folka det handler om. Hos oss finner du et supert, mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø med mange møteplasser både på og utenfor jobb. Du blir kjent med en kultur som er preget av stor takhøyde, humor, ambisjoner, nysgjerrighet og et ønske om å utgjøre en forskjell. 

Vi liker å være sammen, og har mange sosiale aktiviteter. Nydalsløpet, Holmenkollstafetten, fotballgruppe, sommerfest, julebord, lønningspils, sjakkturnering, familiekino, og vårt eget husband "Itera Kunderadio" – her er det lett å få nye venner! 

Passion. 

En av verdiene våre er «lidenskapelig». Hos oss finner du 500 “nerder”, alle med et sterkt og lidenskapelig forhold til faget sitt. Vi vet at også du bærer på en faglig stolthet – det er blant annet derfor vi ønsker at du skal begynne å jobbe hos oss. Er du som oss, er du også opptatt av å utvikle deg videre. Derfor setter vi opp en personlig og individuell kompetanseplan sammen med deg. Du vil også kunne delta på fagkvelder nesten hver uke, og flere ganger i året samler vi alle ansatte og setter av hele dagen til å boltre oss i ny teknologi, metoder, teknikker og trender. 

Purpose. 

Vi vet at du bryr deg om hva du bruker tiden og kompetansen din på. Det gjør vi også. Derfor ønsker vi å jobbe med spennende og meningsfulle prosjekter for virksomheter som bidrar til å bringe samfunnet videre gjennom å utnytte mulighetene som ligger i gode brukeropplevelser og fremtidsrettet teknologi. 

Håvard_Rolstad

Kontakt

Håvard Rolstad

Rekrutteringsrådgiver

havard.rolstad@itera.no

+47 902 18 235

Jobb hos oss

For deg som er student

Jobb hos oss