Itera har lang tradisjon for å invitere studenter til å jobbe hos oss i løpet av en sommer og få testet ut konsulentrollen i praksis.

sommerstudentene 2019-2

Hva vil det si å være sommerstudent? 

Tilbakemeldingene vi får fra tidligere sommerstudenter er at de har lært masse av å jobbe i tverrfaglige team, at det har vært spennende å jobbe med et reelt kundeprosjekt og at det sosiale opplegget før og under sommerjobben ikke kunne vært bedre. 

Sommerprosjektene er satt sammen av tverrfaglige team, og vi ser derfor etter studenter fra mange ulike studieretninger. Enten du er designer, utvikler, tester eller rådgiver - ser vi etter deg med lidenskap og nysgjerrighet til faget ditt. 

Les mer om hva vi gjør i Itera her

Hverdagen som sommerstudent

Vi har som regel fire sommerprosjekter av gangen, med ulike kunder hvert år. Prosjektene er reelle, og du har innflytelse i arbeidet ditt: du får rett og slett prøve deg som konsulent i to måneder. 

Et stort antall av Itera sine kunder er fra bank- og forsikringsbransjen, og det reflekteres også i sommerprosjektene. I 2019 er de ulike prosjektene hos Gjensidige Forsikring, Santander, KLP og Storebrand.

I tillegg til det faglige arbeidet, skjer det mye sosialt. Hver uke arrangeres det sosiale happenings, med alt fra båtturer og karaoke til hytteturer og lazer-tag. Du vil ikke bare bli godt kjent med ditt eget team, men med alle sommerstudentene.

Følg @iteranorge på Instagram for å se hvordan livet som sommerstudent er! 

Hør sommerstudent Sigvart fortelle om sine erfaringer hos Itera i denne videoen.

Hva vi ser etter i en student

Vi setter lidenskap for fag høyt. Synes du det du driver med er genuint gøy, er mye gjort. Faglig nysgjerrighet og engasjement, samt interesse for teknologi og digitalisering er også viktig.

Vi vil selvfølgelig at du kan vise til gode akademiske resultater, men vi ser også etter deg som er åpen for å  lære nye ting og utfordre deg selv! 

Praktisk informasjon

Varighet: 8 uker fra ca midten av juni til midten av august.

Antall vi tar inn: 25 studenter hver sommer.

Hvor i studiet: slutten av bachelor eller starten av master.

Julie Svartangen

Kontakt

Julie Svartangen

HR- og Rekrutteringskoordinator

julie.svartangen@itera.no

+47 971 66 874

Jobb hos oss

Tre gode grunner til å jobbe i Itera

Jobb hos oss