PSD2 er innført - hva nå?

Cicero PSD2

Cicero Consulting og Itera inviterer til halvdagsseminar fredag 13. september (2019) på Epicenter i Oslo der vi setter fokus på hvor bankbransjen står og hvor den er på vei.

Meld deg på her!

I snart to år har PSD2 og de fundamentale endringene direktivet medbringer vært den store «snakkisen» i bransjen, men enn så lenge har det kun resultert i begrenset datautveksling av kontoinformasjon. Bankene hevder at de med dette setter kunden i høysete, men en fersk undersøkelse vi har utført viser at folk flest ikke bryr seg om å holde oversikt over kontoer i andre banker.

Tiden er kommet for at bankene løfter blikket og ser utover PSD2 for å gi reell kundeverdi. Kom på halvdagsseminaret for å høre hva nøkkelpersoner som Christoffer Hernæs fra Sbanken, Wasim Rashid fra DNB, og Espen Einn fra Payr mener blir viktig for å vinne kundenes gunst i tiden fremover. I tillegg vil Stefan Astroza, analysesjef i Cicero Consulting, dele fersk innsikt fra en rapport om norske forbrukeres behov, holdninger til privatøkonomi og fremtidens banktjenester.

Som stolt medlem av NCE Finance Innovation har Itera og Cicero Consulting gleden av å invitere til et nettverkstreff der norske banker, fintech-selskaper, og sentrale bransjeaktører vil dele sine erfaringer og perspektiver rundt PSD2, Open Banking og fremtidens bankbransje. Meld deg på - vi byr på frokost og kaffe!

Som deltaker vil du også få utdelt en utgave av Cicero Consultings PSD2-rapport spekket med fersk markeds- og kundeinnsikt!

Velkommen!