Itera blant Norges 25 mest innovative

Magasin

Norges 25 mest innovative

Itera er for tredje år på rad med på listen over Norges 25 mest innovative virksomheter, uavhengig av bransje. 

Kåringen er foretatt av Innovasjonsmagasinet, som med sine 25.000 lesere og distribusjon gjennom Narvesen er Norges fremste innovasjonstidsskrift.

«Vi er utrolig stolte over å fortsatt være på denne listen», sier Arne Mjøs, konsernsjef i Itera. «En av våre verdier er nyskapende, og kåringen forteller oss at det vi gjør for å sørge for at verdiene er en integrert del av hverdagen og kulturen gir resultater. Ekstra gøy er det å se at vi får dele dette med selskaper som Norwegian på førsteplass, og aktører fra bransjer som er ganske annerledes vår egen, som Maemo", fortsetter han.

I juryens begrunnelse heter det: «Et av børsens få gjenværende norske kom­munikasjons- og teknologiselskap som på imponerende vis lykkes med sin innovasjons­satsning. Gjennom smart og innovativ bruk av både norske og internasjonale ressurser opti­maliserer de verdibidraget og høster fordelene åpen kundedrevet innovasjon kan skape. Beviser at lederforankret innovasjon også er god butikk og smart investeringsstrategi».

«Itera består av rundt 500 høyt utdannede, erfarne og dyktige medarbeidere. Vi tror derfor at det ligger et stort potensial i å involvere hele organisasjonen i innovasjonsarbeidet vårt. Denne våren kjørte vi for andre gang en intern innovasjonskonkurranse, der alle ansatte var invitert til å presentere forretningsidéer. Vinnerteamet blir deleiere i Iteras verdiskaping gjennom å vinne en premie på 15.000 Itera-aksjer», avslutter Arne Mjøs.