Som selskap er vi en del av samfunnet, og har en forpliktelse til å bidra positivt. Dette kommuniserer vi gjennom vår visjon, MAKE A DIFFERENCE, som er et kraftig imperativ tett knyttet til vår merkevare.

Computer screen with the text "Do more" written on it. Photo.

Hvorfor er samfunnsansvar viktig for oss? 

  • Visjonen vår forplikter oss i flere perspektiver; i vår relasjon med ansatte, hvordan vi gjør arbeidet vårt, hva vi leverer til kundene våre, og ikke minst hvordan vi forvalter relasjonen med aksjonærene våre og med samfunnet generelt. 

  • Vi tror at våre ansatte gjerne vil at arbeidsplassen deres engasjerer seg aktivt for å bidra i samfunnet. Når vi lar visjonen og verdiene våre (nyskapende, lidenskapelig, kompetent) være med i arbeidshverdagen tror vi dette er med på å skape engasjement, mening og involvering. Vi vet også at positiv oppmerksomhet og et godt omdømme kan skape intern stolthet og lojalitet. 

  • Vi tror at virksomheter som er bevisste på å bidra positivt i samfunnet lykkes bedre enn bedrifter med et mer ubalansert fokus på lønnsomhet. Et omdømme som et ansvarlig selskap som driver sin forretningsvirksomhet i overensstemmelse med lover og regler er en forutsetning for å bygge sterke kunderelasjoner og for å tiltrekke nye medarbeidere. 

 

Hvordan utøver vi samfunnsansvaret vårt? 

Mange av kundene våre fyller viktige roller og funksjoner i samfunnet. Dette gir oss muligheten til å bidra til å utgjøre en forskjell gjennom oppdragene og løsningene vi leverer.

Noen eksempler: 

Priser og partnerskap:

 

Itera kåret til en av Norges mest innovative virksomheter for fjerde år på rad.png

 

Global Outsourcing 100 Company.png

 

miljøfyrtårn.png

 

ESG-Transparency.png

 

oda gullpartner.png

 

She logo.png

 

Logo IKT-Norge high.png