Itera har virksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Island, Slovakia og Ukraina. Konsernet leverer innovative teknologiløsninger og tjenester til kunder i 20 land, inkludert hele det nordiske markedet. Itera samarbeider med lokale partnere for alltid å kunne tilby kunden det beste teamet.

Woman standing in office overlooking documents. Photo.

Blant bransjens mest erfarne

Itera ble grunnlagt i 1998, og er ett av bransjens mest erfarne konsulentselskap.

Solid kundeportefølje

Vi er engasjert i oppdrag for en rekke nordiske og internasjonale organisasjoner i alle store næringssektorer. Mange er blant de fremste innen sektorer som bank og forsikring, offentlig sektor, helse, tjenesteytende sektor, retail og utility.

Les om våre kunder her

Ansatte

Våre omlag 500 ansatte er fordelt på våre lokale kontorer, som gjør at vi kan mobilisere tverrfaglige team i nærhet til kunder på tvers av landegrenser. 

En av Norges mest innovative virksomheter

Itera er kåret til en av Norges 25 mest innovative virksomheter, uansett bransje. Kåringen er foretatt av Innovasjonsmagasinet, som med sine 25.000 lesere og distribusjon gjennom Narvesen er Norges fremste innovasjonstidsskrift. 

Nisjeselskap som integrerte deler av konsernet

  • Compendia leverer verktøy, innhold og rådgivning innen HR, ledelse, HMS og kvalitet.
  • Cicero Consulting er en bransjeekspert innen banksektoren som leverer markedsanalyse, strategisk rådgivning og løsninger til nordiske finansforetak.

Våre samarbeidspartnere:

 

logo.png

 

Confluent.jpg

Cognite Logo - Vertical M.png

 

arrow.jpg

 

 

 

1200px-Amazon_Web_Services_Logo.svg.png