Vi kurser og kurses

GettyImages-476975556.jpg

Kunnskapsdeling og kompetanseutvikling er noe vi setter høyt i Itera. I avdelingen vår for prosjekt- og testledelse deltar vi ofte på kurs og konferanser, samtidig som vi selv er opptatt av kunnskapsdeling.  

Itera jakter kunnskap på et globalt nivå

Fokuset vårt på kunnskapstilegning- og deling gjør oss synlige i de riktige miljøene, og er noe vi har utøvd blant annet under CIO testforum, Smidig-konferansen, testdagen Odin og Eurostar-konferansen. Ikke bare får vi utvidet vår kunnskapshorisont under slike arrangementer, men også delt vår egen kompetanse.

Om konferansen holder sted i Tokyo eller New York har ingenting å si, det viktigste er tematikken den tilbyr og hva vi kan få ut av den. Hvis den ideelle konferansen for å bli enda sterkere i Lean Startup-metodikk er i utlandet, sender vi kollegaene våre til for eksempel Lean Startup Week i San Francisco for å lære. Vi er med andre ord der det skjer.

Vi sprer den kunnskapen vi sitter på

Alle medarbeidere i Itera har et betydelig kursbudsjett hvert år, som vi bruker for å sikre at vi er oppdatert på trender og kan fortsette å skape innovative løsninger for kundene våre. Det å være aktiv og oppdatert er ikke bare viktig for oss internt, men det er også med på å forme verdiene vi tilbyr eksternt.

Kunnskap skal ikke fastholdes, den skal deles. Derfor arrangerer vi i Itera blant annet fagforum, Iterakonferansen og frokostseminarer, hvor vi deler kunnskapen vår med hverandre, kundene våre og andre interesserte. Den kunnskapen vi opparbeider oss, både rundt om i verden og lokalt, er vi med på å spre.

I 2018 har vi blant annet holdt kurs i Lean Startup og testautomatisering for både kunder, studenter på NTNU og for kollegaer internt.

Ta kontakt!

Lyst til å lære mer om prosjektledelse i Itera, eller finne ut hvordan vi kan hjelpe deg? Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Hva vi gjør
Hva vi gjør