Bonusordninger, aksjeprogram og gode pensjons- og forsikringsordninger er bare noe av det vi tilbyr. I tillegg jobber vi hele tiden med å inngå avtaler som skal sikre deg og familien din noen fordeler dere kan ha nytte av.

Notebook on table. Photo.

Kompetanseutvikling

En av verdiene våre er «kompetent». Det vet vi at du er – det er blant annet derfor vi ønsker at du skal begynne å jobbe hos oss. Vi vet at du er opptatt av å utvikle deg videre, og hos oss vil du kunne delta på fagkvelder nesten hver uke. Flere ganger i året samler vi også alle ansatte og setter av en hel dag til å boltre oss i ny teknologi, metoder, teknikker og trender.

Sosialt

Vi liker å være sammen, og har mange sosiale aktiviteter. Nydalsløpet, Holmenkollstafetten, fotballgruppe, sommerfest, julebord, lønningspils, sjakkturnering, familiekino, eget husband – her er det lett å få nye venner!

Aksjekjøpsprogram

Itera ønsker å være en attraktiv arbeidsgiver med en sterk og felles kultur preget av engasjement og involvering. Vi ønsker at alle ansatte skal ha muligheten til å kjøpe aksjer i Itera, og dermed bli medeiere. En gang i året får du tilbud om å kjøpe aksjer til en rabattert pris. Som aksjonær får du også utbytte.

Trening

I Itera jobber det mange aktive folk. Kanskje du liker å holde deg i form, du også? Er du medlem på et treningssenter, spanderer vi en god del av avgiften.

Sykkelstall og garderobe

Liker du å sykle til jobb kan du parkere sykkelen din i en stor og sikker stall i kjelleren. Trenger du en dusj, finner du rene håndklær i garderoben hver dag.

Utlån av el-sykler

Når du skal i et kundemøte eller trenger å ordne et privat ærend har du tilgang til en stall med el-sykler. Det er helt gratis å bruke dem – og ikke minst er det veldig gøy!

Subsidiert kantineordning

Ciabatta med brie, pasta carbonara, kremet fiskesuppe eller noe fra salatbaren? Til lunsj velger du mellom mange varmretter, salatbar eller delikate smørbrød. . 

Rabatter

Vi synes våre ansatte skal ha gode priser på tjenester de benytter. Derfor forhandler vi gode avtaler på vegne av oss alle. Når du jobber i Itera sparer du penger på lege, tannlege, briller og kontaktlinser, bilutleie, taxi, blomster, hotell og flyreiser. Mange av avtalene gjelder for både deg og familien din.

Forsikringer

Vi har gode forsikringer for både deg og familien din.

Pensjon

Vi har en god pensjonsordning, og setter av penger til deg for at du skal få et behagelig liv når du ikke skal jobbe mer.

Andre goder

  • Bredbånd hjemme
  • Mobiltelefon
  • Mobilabonnement

People. Passion. Purpose.

Itera Academy