Cloud

Cloud.jpg

Ta i bruk skyen og oppnå bedre samhandling, førsteklasses tilgjengelighet og enklere arbeidsprosesser!

Cloud og skytjenester

En nettsky gir flere unike fordeler med tanke på kostnader, stabilitet, tilgjengelighet og muligheten til å raskt og enkelt øke eller redusere kapasiteten.

Den typiske skyen er tilgjengelig over Internett, men det finnes også løsninger for private skyer. Dette gir noe ekstra trygghet, for eksempel ved å isolere nettverket, samtidig som du kan miste noe fordeler som skalerbarhet og outsourcing av driften. En hybrid-løsning er en kombinasjon av de to og kan være et godt alternativ for mange.

Samtidig som skyene har blitt populære løsninger til å kjøre tjenester på, har også flere og flere skytjenester dukket opp, som Office 365. Disse gjør det enklere å synkronisere og samarbeide uten å måtte bla seg gjennom mapper på en felles nettverksdisk eller sende ting frem og tilbake på epost.

Forretningsfordeler

Oppetiden til skytjenester er høyere. Det er enklere og raskere å sette opp en ny server med oppdatert programvare når serverne er virtuelle og du kan leie inn noen ekstra servere de timene det tar. Så kan du bytte om uten å måtte ta ned hele systemet.

Kostnadene blir lavere siden dere ikke har like mye maskinkraft som står ubrukt. I stedet kan leverandøren av skyløsningen fordele maskinressursene blant en rekke selskaper og la ressursene flyte dit det er behov i øyeblikket.

Sikkerhet og drift blir mer stabilt når dette blir profesjonalisert og kan løses av eksperter med nisjekunnskaper, i stedet for å ha ansatt systemadministratorer som skal holde seg oppdatert innen en mengde teknologier, sikkerhetssvakheter og nye trusler.

Microsoft Azure

Hvis du for eksempel benytter Microsoft Azure fra Itera kan du få infrastrukturen du behøver i løpet av dagen. Da kan utviklerne starte arbeidet med din nye webportal umiddelbart. Du betaler kun for den kapasiteten og lagringsplassen du bruker, samtidig som du enkelt kan skalere når behovet endrer seg.

Microsoft Office 365 og SharePoint Online

Vi skreddersyr leveransemodeller til dine behov. Benytter du Software as a Service (SaaS) får du kostnadseffektive løsninger – der du kun betaler for faktisk antall brukere.

Med Microsoft Office365 og SharePoint Online gir du medarbeiderne dine tilgang til alltid oppdaterte verktøy for effektiv samhandling der de befinner seg. Vi hjelper deg med å migrere eksisterende innhold og med å integrere Microsoft Office 365 med eksisterende programvareinfrastruktur.

Vi finner ut av det juridiske

Vi vet du er opptatt av temaer som personvern, tilgjengelighet, funksjonalitet og compliance. Vi vurderer dine behov i forhold til regulative lovverk som IKT-forskriften og Personopplysningsloven.

Hvis du har behov for lagring av sensitiv data innenfor landegrensene, kan en hybrid løsning være det riktige for deg.

DevOps: drift + utvikling = sant

Bruk av skytjenester gir enorme muligheter. Det finnes også fallgruver å ta hensyn til, som sikkerhet når de ansatte begynner å bruke egne enheter, lagring av sensitive data og integrasjon til forretningskritiske systemer du allerede bruker. Dette kan vi hjelpe dere med.

Våre dyktige utviklere, testere, kommunikasjonsspesialister og konsulenter utvikler og tilpasser skytjenester til dine behov. Uansett hvilken løsning som passer din virksomhet best, tilbyr vi 24x7-support på både norsk og engelsk for å sikre at tjenestene dine fungerer slik de skal.

Bruker du skytjenester fra Itera kombinert med våre andre tjenester sikrer du et enda enklere, tettere og raskere samarbeid mellom utvikling og drift.

Vi har erfaringen som skal til, og hjelper deg med å utvikle en strategi for bruk av skytjenester. En gjennomgang og vurdering av dine systemer gjør oss i stand til å gi anbefalinger på hvilken løsning som passer din organisasjon.

Vi sørger for at du lykkes med skytjenester!

Kontakt

Vi har delt noen relevante kundehistorier som forteller mer. Og selvsagt - våre salgsledere er alltid tilgjengelige for å fortelle deg mer om hva vi kan gjøre for deg og din virksomhet. 

Vi blir glade for å høre fra deg!